Betonhidat loptak Romániában

bűnügy
február 24., 12:23
comments 7

Egy éjszaka alatt elloptak egy ideiglenes betonhidat a Suceava megyei Luncușoara határában, írja román források alapján a Transtelex. Az ideiglenes híd 2,5 méter hosszú betoncsövekből állt, amiket két sorban pakoltak egymásra, egyenként 6-6 darabot. Az építményt földdel és kaviccsal borították, hogy könnyebben közlekedhessenek rajta az autók. Erre addig lett volna szükség, amíg elkészül az EU-s finanszírozásból épülő közúti (DJ208A) híd.

link Forrás

A kivitelező cég állítása szerint a csöveket olyan kotrógéppel lopták el, amiknek az oldalán az ő logójuk szerepelt, hogy ne keltsenek nagy feltűnést. Nappal a földet hordták el, majd éjszaka jöttek, és elvitték a csöveket is. Később a csöveket egy közeli udvaron találták meg, de a ház tulajdonosa épp nem volt otthon.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.