Meghalt három magyar állampolgár egy ausztriai autóbalesetben

baleset
február 26., 07:49
comments 18

Egy huszonöt éves magyar férfi vezette azt a Volkswagen Beetlet, amely szombat reggel összeütközött egy busszal Ausztriában, írja a Salzburg 24. Az autóban a sofőrön kívül két magyar nő is utazott, ők a helyszínen életüket vesztették. A férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol belehalt a sérüléseibe.

link Forrás

A baleset körülményei egyelőre nem tisztázottak, de a híradások szerint a sofőr a havas úton elvesztette az uralmat a jármű felett, és összeütközött egy utasokat nem szállító busszal.

A buszvezető hiába próbált kitérni az elé sodródó autó elől, a karambolt nem tudta elkerülni, és kis híján az árokba csúszott. A Volkswagen annyira összetört, hogy az utasokat a tűzoltóknak kellett kimenekítenie a roncsból. A busz sofőre is megsérült az ütközésben, őt jelenleg is kórházban ápolják, alkoholtesztje negatív lett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.