Bilincsben szeretne érkezni a Stormy Daniels-ügy tárgyalására Donald Trump

bilincs
2023 március 22., 14:41

Tanácsadói szerint bilincsben szeretne megjelenni és jelenetet akar csinálni a bíróságon Donald Trump volt amerikai elnök, aki ellen azért emelhetnek vádat, mert 2016-os választási kampányakor egy kamucégen keresztül 130 ezer dollárt fizetett egy pornószínésznőnek, hogy ne beszéljen korábbi viszonyukról.

Hogy az affér ne tudódjon ki, az ex-elnök hírhedt fixere, az ügyben magát már bűnösnek valló Michael Cohen fizette le Stormy Danielst, a kenőpénzt aztán már elnökként Trump havi részletekben törlesztette. Daniels 2011-ben beszélt először a volt elnökkel való viszonyáról, akkor egy magazin kérésére poligráfos hazugságvizsgálatot is végeztek rajta, amely azt állapította meg, hogy mindenben igazat mond.

A pornószínésznő Trump politikai karrierjének kezdetekor attól tartott, hogy veszélybe kerülhet tíz évvel korábbi futó viszonyuk miatt - pláne, hogy állítása szerint már évekkel korábban megfenyegették, hogy sose beszéljen róla. Daniels vallomása szerint megismerkedésük után a volt elnök heti rendszerességgel hívogatta őt rejtett számokról.

(via Guardian)