Tóth Gabi a lakáshitel miatt retteg, és van esély rá, hogy lavórban kell fürdenie

ÉLET
2023 március 23., 06:24

Lelkileg megviseli Tóth Gabit, hogy férjével, Krausz Gábor séffel együtt eladósodtak –írja az RTL által szemlézett Story magazin Tóth Gabiról, aki a lapnak azt mondta, bele is soványodott a felújítás és az eladósodás okozta stresszbe.

A Fidesz kedvenc énekesnője a Story magazin szerint hitelt vett fel új otthonukra, és „retteg, hogyan fizeti vissza”. De nemcsak ez a probléma, hanem az is, hogy pár héten belül már költöznének is be az új, szentendrei házukba, ahol „egyelőre még áldatlan állapotok uralkodnak” Tóth Gabi szerint, aki ezen a ponton viszont már elengedte a rettegést a lakáshitel miatt, és azt mondta:

„Ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra.” De aztán visszatért a lakáshitel okozta stressz Tóth Gabinál, aki 2022-ben a Fidesz kampányzáróján énekelt, és azt mondta, az első hitel felelősségétől „picit betojt”, mert a hiedelemmel ellentétben az ő szakmájuk elég bizonytalan, de legalább ciklikus, és emiatt az elmúlt pár hétben hat kilót fogyott. A Story magazinban leírtak szerint férje, az egyébként celebséfként dolgozó Krausz Gábor „mindebből csak annyit érzékel, hogy Gabi idegbeteg”.

Az alábbi instaposztban Tóth Gabi egyébként az új házuk erkélyén áll, a posztot pedig a leírás szerint megtámogatta a csalad.hu.