„Tanúsítani fogom az Istennek, Junior, hogy egy utolsó szarházi vagy!" - A Fekete Vonat rappere L. L. Juniort anyázza, miközben a szerződésüket lobogtatva battyog a Népszínházon

bulvár
2023 március 31., 07:18

Ma is egy káromkodós videó, kínzó türelmetlenséggel várt fejlemények a Fekete Vonat-sztoriban: a zenekar rappere, Fehér Tibor „Beat" Facebook élőben anyázza a feleségét, L. L. Juniort meg úgy általában az egész világot, miközben egy állítólag közel egymillió forintról szóló szerződéssel a kezében, habzó szájjal sétál végig a budapesti Népszínház utcán és érkezik meg a Blaha Lujza térre.

„A pokol tüzén fogtok égni mindannyian, gondoskodom rólatok! Tanúsítani fogom az Istennek, Junior, hogy egy utolsó szarházi kurva vagy! Gyere ide a Blahára, itt vagyok!”,kiabálja Fehér, majd elmeséli, hogy anyagi nehézségei miatt jelenleg hajléktalanként, munkásszállón él, nincs bejelentett lakcíme és számlaszáma sem, ezért a januári visszatérő koncertért kapott gázsit - ami a vártnál annyival kevesebb lett, hogy a zenekar feloszlott - a (volt?) feleségének utalták, akivel már nem él együtt, így nem jut hozzá a pénzhez.

Amikor Fehér épp arról beszél, hogy lánya megtiltotta neki, hogy a születendő unokájával találkozzon, napszemüvegben és zakóban feltűnik mellette a Népszínház TV riportere, és megkérdezi a rappert, hogy mi a véleménye Trianonról. (Spoiler: Fehér elmondása szerint örülne, ha az elcsatolt területek újra Magyarország részei lennének, mert akkor a magyarok örülnének, és talán kevesebbet bántanák a romákat.)

A januári Fekete Vonat koncert után a három zenész és a szervezők között komoly vita alakult ki, majd pár nappal később váratlanul lemondták a májusra meghirdetett Budapest Park-os fellépést is. Az arénás bulit szervező cég vezetője, Balassa János azt mondta, a zenészekkel olyan szerződést kötött, ami szerint a koncert utáni nyereségből kapják a gázsit. Végül tízezren mentek csak el az Arénába - közülük háromezren tiszteletjeggyel.

(via Blikk)