Eltörte a bokáját, amikor leugrott a lelátóról a Puskás Stadionban, és most még vádat is emelnek ellene

bűnügy
február 23., 08:27

Egy 47 éves férfi ittas állapotban beugrott a pálya nézőktől elzárt területére a Puskás Stadionban, miután lefújták a Magyarország – Montenegró válogatott meccset, pechére eltört a bokája, és most még vádat is emelnek ellene rendbontás vétsége miatt, olvasható a történet az ügyészség honlapján.

A vádirat szerint a vádlott 2023. november 19-én nézőként vett részt a XIV. kerület, Puskás Ferenc Stadionban megrendezett Magyarország – Montenegró válogatott futballmérkőzésen.

A vádlott röviddel a mérkőzés lefújását követően, ittas állapotban fellépett a lelátót a pályától elválasztó korlátra, majd beugrott a pálya nézőktől elzárt területére, a földet éréskor pedig eltört a bokája. A stadion biztonsági szolgálatának munkatársai a férfit "kikísérték", de leginkább vonszolták a pályáról, a helyszínre hívott mentők pedig elszállították.

Minderről videó is készült:

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfit sportrendezvényen elkövetett rendbontás vétségével vádolja. A kerületi ügyészség arra tett indítványt a vádiratban, hogy a bíróság az ügyben tárgyalás mellőzésével hozzon érdemi döntést, a férfival szemben büntetővégzéssel pénzbüntetést szabjon ki, továbbá határozott időre tiltsa el valamennyi, Magyarországon rendezett sportrendezvény látogatásától.