Gyurcsány helyett Dobrev Klárát küldené Magyar Péter vitájára a DK

POLITIKA
április 07., 15:32

Nem sokkal azután, hogy Magyar Péter hármas vitára hívta a köztévébe Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet, az utóbbi már le is pattintotta. A DK Sajtóiroda közölte, hogy ha Magyar vitakezdeményezése az európai parlamenti választásokra vonatkozik, akkor Dobrev Klára áll rendelkezésre mint a párt listavezetője. Ha viszont egy polgármester-jelölti vitáról lenne szó, akkor bármelyik polgármesterjelöltükkel vitázhat.

Magyar Péter a DK válaszát úgy értékelte, hogy „Gyurcsány Ferenc kifarolt”. Orbán Viktor válaszát továbbra is várja.

Dobrev Klára férjével, Gyurcsány Ferenccel az előválasztás első fordulójának megnyerése után. Dobrev a második fordulóban már alulmaradt Márki-Zay Péterrel szemben. A kampány fáradalmait Szardínián pihente volna ki férjével, de az ex-miniszterelnök vakbélgyulladása miatt félbeszakadt a nyaralásuk.
photo_camera Dobrev Klára férjével, Gyurcsány Ferenccel az előválasztás első fordulójának megnyerése után. Dobrev a második fordulóban már alulmaradt Márki-Zay Péterrel szemben. A kampány fáradalmait Szardínián pihente volna ki férjével, de az ex-miniszterelnök vakbélgyulladása miatt félbeszakadt a nyaralásuk. Fotó: Szász Zsófi/444

Orbán Viktor Vasárnap egyelőre csak a TikTokon jelentkezett, és ott bejelentette, hogy mostanában Azahriah-t hallgat.

Még március elején Vona Gábor éppen Magyar Pétert hívta vitára, amire Magyar akkor nyitottnak mutatkozott. Vona csütörtökön arról számolt be, hogy jövő héten állapodnak meg az összecsapás részleteiről.