A reklámokat, amik eltitkolják, hogy a Bongóért fizetni kell, beleszőtték a sztoriba. A szálak egy kormányközeli, körözés alatt álló vállalkozóhoz vezetnek.

Politikai reklámról beszélt, pedig a díjazottak helyi zenészek. A polgármester szerint az volt a baj, hogy nem az nyert, akit az özvegy szeretett volna.

Magyarország ismert társadalomtudósai összeálltak, és teleírtak egy tanulmánykötetet arról, miben mutatkozik meg az EU szétzilálódása, és milyen folyamatok vezettek idáig. Miért nem torkollt mindenhol unortodoxiába a válság? Miért szükségszerűen hazug az illiberalizmus? Volt-e valaha Európa egységesen keresztény? A Közel Európa távol című esszégyűjteményből kiderül.

"Annak örülünk, hogy a püspök úr szerint nem a jogvédők nyomták össze a zárkák falait, hogy zsúfoltnak tűnjenek"

Urbexesek másztak be és készítettek csodaszép galériát a 2007-ben elhagyott MÁV Kórház egykori rehabilitációs épületéről.

Megint a második félidőben játszott lehengerlően a magyar csapat az Európa-bajnokságon, akár négy közé is juthat.

De a feketedobozt egyelőre nem szállítják külföldre.

Kreml-közeli szakemberek is beszálltak a pártba, aminek a követői appon keresztül szavaznának, és 2021-ben be szeretnének jutni az Állami Dumába.

Nagy Gábor szerint lejárató kampány folyik ellene és természetes, hogy utólag módosítottak a szövettani leleten.

A kormányzó szerint megbocsáthatatlan, hogy a sok ezer ember által összeadott segélyszállítmányokat hagyják raktárakban lejárni ahelyett, hogy kiosztanák őket a földrengéstől sújtott országban.

Bemutatta az év védését, aztán kiállították, mert sajnos nem kapus, hanem védő

A Bournemouth játékosa a földön ülve tolta kapufára a lövést.

HAngover

Ambient, jazz és folk: egy klasszikus mixtape folytatása segíti ma az ébredést. DJ Bootsie a Hangoverben.

Visszafizetik a brit adófizetőknek rezidenciájuk felújítási költségeit.

Ebből 61 400 esetben hedonista, illetve extravagáns viselkedés miatt indult eljárás.

Egy 2017 márciusi tüntetésen készült kép esett a cenzúra áldozatául, ígérik, a hibát javítják, és többé nem fordul elő ilyesmi.

A két Oscar-díjra is jelölt film, a Mű szerző nélkül kapott hideget-meleget a kritikusoktól, sőt még az a Gerhard Richter is elhatárolódott tőle, akinek az élete ihlette. Azt azonban, amit a film alkotó és alkotás viszonyáról állít, érdemes megvizsgálnunk, hiszen attól, hogy túl szép, még lehet igaz.

Ha vissza akarjuk szerezni a figyelmünk feletti irányítást, meg kell tanulnunk újra nem csinálni semmit. Erről írt Jenny Odell, akinek könyve egyszerre személyes gondolkodás az életünk és az internet kapcsolatáról és radikális politikai kiáltvány.

szegregációs ítélet

Szombaton összegyűltek, hogy megbeszéljék, elfogadják-e a Fidesz képzéses ajánlatát. Egyértelműnek tűnik, hogy mindenki pénzt szeretne.

Ma felvételiztek a gyerekek, a középiskolák február 6-ig értesítik a diákokat az írásbeli eredményéről.

mérleg

Sok ígéret, pár ígéretes projekt az egyik oldalon, szűnni nem akaró erdőirtások a másikon: évtizedes mérleg készült az erdők helyzetéről.

Ez légszennyezettség olyan szintje, aminek a rövid idejű hatása veszélyt jelent az emberi egészségre a gyerekek, időskorúak, betegek csoportjára.

Az egészségügyi szakszervezet elnöke szerint az orvos és a beteg büntetése a hálapénz miatt megrontaná a közöttük lévő bizalmi kapcsolatot, ami nélkülözhetetlen, ahhoz, hogy tisztességes gyógyító munka folyjon.

vírus

New York, Los Angeles és San Francisco repülőterein bevezetik a kínai Vuhanból érkező utasok ellenőrzését.

A város polgármester-helyettese szerint az adósság sok stresszt okoz, ami ronthatja az eredményeket, ezért szeretnék új kezdetet adni a fiataloknak.

legenda

Mostanra elkerülhetetlenné vált, hogy megváljanak a Tolcsván született legendás producer, William Fox nevétől.

magyarázat

Az orosz alkotmány módosításával úgy tűnik, Putyin többé nem lesz már Oroszország elnöke. De a hatalmát azért megtartaná, ezért gyengíti az elnök pozícióját, és alkotna egy, a kormányzásba beavatkozni képes testületet, aminek nem tisztázná előre a hatásköreit.

ezer kolibri

Tradícionális marokkói gnawa zene magyar népzenével és dzsesszel vegyítve.

taal

Közel 70 000 embernek kellett elhagynia az otthonát a vulkánkitörés miatt.

A választókerületi elnökre éppen négyen vallottak a büntetőperében, miközben kollégái a Karmelita kolostorban jártak.

Van benne minden, sok százmillió forint, el nem számolt pénzek, csőd, drága negyedosztályú játékosok. Mindez a megyei bajnokságban szereplő Nagykőrösnél.

A bíróság jogerős ítélete alapján fel kellene számolni a szegregációt egy egri általános iskolában. A tankerület ezt az iskola bezárásával tenné, ami ellen erősen tiltakoznak azok a szülők, akik épp a jó gyógypedagógiai felszereltsége miatt választották gyerekeiknek az intézményt.

„Miről beszél ez a gyerek?” címmel közölt szótárt a Lokál. „Egy centiméterre voltunk, hogy morzsázzunk a fuckboy Néppártból” - mondaná erre Orbán.

A főorvos a nő tudta nélkül, szakmailag teljesen indokolatlanul távolíttatta el a petevezetékeket.

Mikor nem okoz fennakadást a közlekedésben, akkor a gyalogosok használhatják, mondta a főpolgármester.

Bíznak benne, hogy Magyarország jogállam, ahol a bírósági döntések mindenkire vonatkoznak.

Tizedik alkalommal gyűltek össze a Kárpát-medence magyarságának képviselői Tarpán. A meghívottak: férfiak.

A „meleg pánik védekezés” szerint méltányolható, ha valaki azért üt, mert szexuálisan közelít hozzá egy meleg ember.

fentről le

A Ligetvédők összehasonlították a beruházás előtt készült és a friss felvételeket.

qubit

Az elmúlt néhány évtizedben a genetika és a régészet alaposan átírta, hogy mit is gondolunk a mai magyarság eredetéről.

Egy centiméterre voltunk, hogy kilépjünk a Néppártból, mondta péntek reggel Orbán Viktor, aki szerint Soros György a világ első számú oligarchája.