Január óta tudni, hogy itt a brit vírusvariáns, a kormánytól azonban védekezés helyett csak sopánkodásra és halogatásra futotta. Ezt emberéletekben fogjuk mérni.

A korlátozásokról pénteken jelennek meg pontos szabályok.

Hétfőtől két hétig a legtöbb üzletnek és szolgáltatásnak be kell zárnia.

Nemzeti konzultáció?

Pontosan lehetett látni, hogy itt van a harmadik hullám, mégsem történt semmi. Közben meredeken emelkedett a kórházban és a lélegeztetőn lévők száma, és egyre csak nő az áldozatok száma is.

sztrájkhullám

Az egyoldalúan felrúgott kollektív szerződések és visszatartott juttatások miatt sztrájkolnak a makói gumigyár dolgozói, akik mellett még Lázár János is kiállt.

rekombináns

A tájékoztatás szerint a folyamatos vizsgálati eljárás megindításáról a vakcina felnőtteken elvégzett laboratóriumi és klinikai vizsgálati eredményeinek alapján döntöttek.

Koronavírus-számok Magyarországon 03.04.
Elhunytak + 152 Σ 15 476
Kórházban + 187 Σ 6 554
Fertőzöttek + 6 278 Σ 446 178
Tesztek + 30 794 Σ 3 749 907
Oltottak + 27 403 Σ 785 440
Zárás?

6 278 új fertőzött, 152 újabb áldozat, rekordközelben a lélegeztetőn lévők száma.

körúton túl

„Szándékom van lobbizni, hogy a gyorséttermek jöjjenek Kazincbarcikára” – közölte Szitka Péter, miután tiltakozás indult az egyik zöld területre tervezett étterem ellen.

Jogvédelmet kérnek, és gyanúsnak tartják, hogy a hivatali idő után kiadott döntés percekkel később megjelent a Fidesz lapjában.

Több ezer, mentális segítő területen dolgozó embernek kell Magyarországon ettől tartania. Az ezt megalapozó 2019-es Btk-módosítás ami ellen az Alkotmánybíróságon lép fel a Magyar Művészet- és Szocioterápiás Közösségépítő Egyesület elnöke.

fake betegz

A tisztifőorvos felfüggesztette a területi ellátási kötelezettséget.

A felcsúti per, mint szlogen, a járvány a harmadik világban, és más kormányválsága, a 444 napindító hírlevelében.

generálpauza

Letiltotta a Facebook Tordai Bencét

Szerinte fideszes trollok állnak a háttérben.

Hirdetés

2017 óta a lakásárak 44 százalékkal emelkedtek, ami azt jelenti, hogy lényegesen nagyobb önerő kell egy ingatlan lakáshitellel történő megvásárlásához, mint négy éve.

laudetur

Néhány hét alatt kellene meggyőzniük a szülőket. Pedig a járvány miatt a többség csak közvetve vagy az interneten tud tájékozódni, és küszöbön az online oktatás elrendelése.

Elnézést, Virág elvtárs

Már írják a Momentumnál a vádiratokat a Fidesz-kormányzás politikai és gazdasági főszereplői ellen, mondta a párt miniszterelnök-jelöltje. A saját emberei ellen is beengedne civileket az előválasztásra, ha megígérik, hogy győzelmük esetén momentumossá válnak.

Jobbszél

Tartalmilag is közel érzik magukhoz a magyar kormánypártot.

A kereszténydemokrata képviselő szerint az alapszabály-módosítás csak a Fidesznek teremt jogi helyzetet.

hirdetés

Kockázat nélkül csatlakozhat a sok ezer előfizetőhöz. Ha nem tetszik a szolgáltatás, visszakapja a teljes befizetett összeget. Kattintson a részletekért!

Követelnek-e még rendkívüli állítások rendkívüli bizonyítékokat, vagy ez puszta szemellenzősség?

Egymás után törlik a szóbeli felvételiket a középiskolák

Ahol már nem tudják lefújni, ott a szabályokon szigorítanak.

A Fidesz képviselői kiléptek az EPP frakcióból. Több mint két év nyűglődés után eldőlt, hogy a Fidesz túl radikális az európai jobboldal legnagyobb pártszövetségének.