Máris lepasszolta a Puskás Akadémia a nyáron 230 millióért vett játékosát

nb1
2020 január 07., 14:35
comments 57

„Az egyik legtehetségesebbnek tartott erdélyi magyar labdarúgó kétéves szerződést írt alá egyesületünkhöz” - számolt be nem is annyira régen, júniusban a Puskás Akadémia Fülöp Lóránd leigazolásáról. Fülöpöt a hírek szerint 700 ezer euróért vette meg a nyáron a Puskás Akadémia a román FC Botosanitól. A játékos maga mesélte el, hogy a romániai keresete háromszorosát kapja Felcsúton.

Ehhez képest a román utánpótlás válogatott bajnokin mindössze 62 percet kapott, egy Kisvárda elleni vesztes meccsen, és három kupameccsen lépett még pályára. Mostanra pedig a Puskás Akadémia meg is szabadult tőle.

photo_camera Fotó: pfla.hu

A Sepsiszentgyörgy jelentette be, hogy a következő másfél évben kölcsönben náluk folytatja majd Fülöp - írja az nso. Miután a játékos nyáron két évre szerződött Felcsútra, ezzel le is telik a megállapodás. Hacsak nem hosszabbították meg azt, de erről nem tudni. A Sepsiszentgyörgy egyébként szoros kapcsolatban van a Puskás Akadémiával, elvileg azért, hogy tehetségekkel lássa el a felcsútiakat, nem azért, hogy a Felcsúton létszámon felüli, de nagyon drága játékosok menjenek az erdélyi csapatba.

link Forrás

Nemcsak az egyik legtehetségesebbnek tartott erdélyi játékost passzolta le a Puskás Akadémia, hanem az egyik legígéretesebb magyar támadót is. A 19 éves Kiss Tamást - akit tavaly nyáron szerződtettek Szombathelyről - a Diósgyőrnek adták kölcsön, fél évre, mert ő is kevés lehetőséget kapott a bajnokságban. Közben a meglévők mellé még két légióst igazolt a Puskás Akadémia.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.