2,5 millió euróért vehet román középpályást a Fehérvár

magyar foci
2020 január 31., 14:45
comments 17

A Nemzeti Sport a román romaniatv.net információi alapján ír arról, hogy a magyar bajnokságban szereplő Mol Fehérvár FC-ben folytathatja pályafutását Dragos Nedelcu.

Dragos Nedelcu
photo_camera Dragos Nedelcu Fotó: Alex Nicodim/NurPhoto

Mint a román lap írja, George Becali, az FCSB tulajdonosa hajlandó lenne megválni a 22 éves középpályásától:

„Két és fél millió eurót kértünk érte. A Fehérvár ajánlott kétmilliót. A különbséget a bónuszok jelenthetik, 300 ezer euró plusz, ha kijutnak az európai kupaporondra, többi 200 ezer euró pedig akkor, ha csoportkörbe jutnak” – mondta a lapnak Becali.

Nedelcu román korosztályos válogatott, 2017 nyarán igazolt az FCSB-hez. A 2016–2017-es idényben megnyerte a bajnokságot a Viitorullal, 2022-ig köti szerződés a bukaresti klubhoz. Ősszel izomsérülése miatt csupán hétszer lépett pályára.

A Nemzeti Sport annyit tesz hozzá, hogy információik szerint a Fehérvár valóban érdeklődik a játékos iránt, azonban úgy tudják, megállapodás még nem született a két klub között.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.