Támogató
A rovat kiemelt támogatója

Kellemetlen: nagyon úgy néz ki, hogy Dzsudzsák egyszerűen nem kellett az új edzőjének

2020 február 4., kedd 15:48

A nagyközönséget váratlanul érhette a hír, hogy Dzsudzsák Balázs kiesés ellen küzdő emírségekbeli csapata, az Ittihad Kalba lapátra tette a magyar szélsőt. Különös tekintettel arra, hogy menedzsere, Vörösbaranyi József pár napja még azt nyilatkozta a Nemzeti Sportnak, hogy a klub szerződést szeretne hosszabbítani a védencével egy évre, de Dzsudzsák, bár jól érzi magát az emírségekben, még nem döntött a folytatásról, 

Ehhez képest tegnap, vagyis hétfőn a Ittihad Kalba az instáján jelentette be, hogy elbúcsúzik a magyartól: 

Ekkor még a Sport is arról írt, hogy Dzsudzsák létszámfölötti külföldivé válhatott mert kellett a hely egy nála hat évvel fiatalabb hollandnak, Navarone Foornak.

Ma viszont az derült ki egy közleményből, hogy a csapat ősszel kinevezett olasz edzőjének, Fabio Vivianinak kifejezetten azért nem kellett a két elküldött focista - a magyar mellett a brazil Henriquétől is elköszöntek - 

mert nem illeszkedtek sem a játékstílushoz, sem a hosszú távú célokhoz 

Dzsudzsák szempontjából nem lehet kellemes, hogy bár nem említik név szerint, a szöveg megjegyzi, hogy

"Szükség volt a változtatásra. Ilyenkor nem lehet a neveket nézni, sokkal inkább az számít, hogy a pályán ki mit nyújt."

Hát testületileg biztosan nem nyújtottak eddig emlékezeteset. A csapat négy pontra áll a jobbik kiesőtől, a legtöbb gólt kapta a bajnokságban, 14 meccsből csak 4-et nyertek meg és az utóbbi öt bajnokin négyszer kaptak ki. Dzsudzsáknak a 14 bajnokin 3 gólja és 4 asszisztja volt. 

A Facebookon itt tudod követni a 444 fociblogját: