Lehet még szórakoztatóbb a magyar foci: a kormánypárti médiaalapítvány lapja lilamajmozza az újpestieket

2020 február 7., péntek 8:37
26

Miután Mediaworks kiadvány, így Mészáros Lőrinc nagylelkű ajándékának köszönhetően a nemzetstratégiailag kiemelt jelentőségű kormánypárti médiaalapítványnak része a Dunaújvárosi Hírlap és annak online kiadványa Duol.hu is. 

Ők is foglalkoztak azzal, hogy a csapnivaló gyep miatt az MLSZ betiltotta az Újpest stadionját, de úgy, ahogy senki más. 

Egyelőre nem tudjuk, hogy akkor mostantól központi utasításra kell-e így foglalkozni az Újpesttel, mint az utolsó olyan magyar klubbal, aminek még külföldi tulajdonosa van, de szívesen bekebelezné már a NER. (Az ajánlót azóta átírták erre: "A csapat sem jobb, mint a pálya" ⚽️)

Maga az írás véleménycikk, így aztán sok minden belefér, csak egy apróság. Simán az Újpest fejére lehet olvasni, hogy „2002-ben négymilliárd forintért rendeltek beléptetőrendszert, ami végül szeméttelepen végezte”. De azt a valóban leselejtezett beléptetőrendszert nem az Újpest rendelte meg, hanem Deutsch Tamás, még sportminiszterként. 

UPDATE: a lap elnézést kért az Újpest-szurkolóktól, és nemcsak a Facebook-ajánlót írták át, hanem a cikket is törölték. 

A 444 fociblogját a Facebookon itt tudod követni:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt