A Honvéd játékosa gólt rúgott, majd örömében felült a lelátóra

magyarország
2020 február 12., 21:04
comments 21

A másodosztályú Haladást fogadta a Magyar Kupában a Honvéd (miután nincs még kész a stadionja, az MTK-pályán a Vasas stadionjában). A meccsen Tonci Kukoc góljával szerezte meg a vezetést a Honvéd. Bár a horvát védő azt tartja magáról, hogy övé a magyar bajnokság legjobb bal lába, gólt elég ritkán szerez. Akkor viszont a gólörömnek legalább megadja a módját: kifutott a lelátóhoz, átugrott a korláton, és kiült az egyik székre, majd elkezdett drukkolni. Megtehette, elég sok szék közül választhatott.

link Forrás

Ezzel a góllal nyert a Honvéd. Kukoc 2018 január igazolt Magyarországra, egészen vicces játékosnak tűnik, nyáron egy bajnoki a játékvezetőt akarta lelocsolni a hőségben.

link Forrás

Ő volt az, akit a Fradi ellen úgy kellett lefogni, hogy a hajrában ne siessen a bedobással, mert a Honvédnak jó volt a döntetlen a Groupamában:

link Forrás

Akadnak azért problémái, előfordul, hogy azért kell lefogni, mert verekedni kezdett. Amikor Bulgáriában játszott, az ellenfél kapusát ütötte meg, Olaszországban azért küldték el a Bresciából, mert az öltözőben verekedett össze a csapatkapitánnyal. Itthon ősszel Zalaegerszegen egy rendezővel akaszkodott össze, mert ütni kezdte a játékoskijáró falát, amit a rendező szóvá tett. Kisebb dulakodás lett belőle. Azt írta, hogy elég nehezen tudja fékezni magát.

link Forrás

Most gólt rúgott, nem volt szar meccse, nem is verekedett senkivel. Lanzafame viszont igen, a lefújás után a 17 éves Szekérrel akaszkodott össze, amit a Haladás edzője, Mátyus János szóvá is tett.

link Forrás

A 444 fociblogját itt tudod követni:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.