Olyan gólt lőtt Mbappé, amit csak a legnagyobbak tudnak

franciaország
2020 március 04., 23:02
comments 9

A Lyon ellen, idegenben lépett pályára a Francia-kupa elődöntőjében a PSG. Mbappé mesterhármassal zárt. A csatár még mindig csak 21 éves, hosszú karrierje lesz még, de szinte biztosan top 5-ös, na jó, top 3-as lesz a most szerzett második gólja. A saját térfele közepén szerzett labdát, aztán megindult, de olyan tempóban, hogy nem érték utol, a végén csak egy védőt kellett kicseleznie.

link Forrás

A PSG 5-1-re nyert.

Bár időnként vannak jelei az elneymarosodásnak, Mbappénak elég erős szezonja van, a PSG-ben 31 meccsen 27 gólt lőtt, 17 gólpasszt adott.

link Forrás

21 évesen a klubjaiban és a válogatottban összesen már 130 gólnál jár.

A 444 fociblogját itt tudod követni Facebookon:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.