Magyar csapat kapitánya az általuk mutatott játékról: "Ez a meccs annyira kellett a magyar labdarúgásnak, mint a koronavírus"

2020 március 14., 11:23
comments 41

Ezekben az időkben, amikor a koronavírus miatt 55 európai bajnokságból 50-et már teljesen leállítottak, igazi ünnep a szurkolóknak, ha meccset nézhet. A magyar futball a törpe kisebbséget képviselve nem hagyta magára a rajongóit, és a profi futballistáink folytatják vírus idején is. A meccsekre nézők ugyan nem mehetnek ki, de a köztévé közvetíti a bajnokikat. 

Ilyen volt tegnap az NB II-es Gyirmót–Soroksár is, ország-világ láthatta. Én sajnos egy percet sem láttam belőle, de Gyömbér Gábor, a soroksáriak csapatakapitánya az M4 Sportnak összefoglalt mindent két mondatban a meccs után: 

„Ez a meccs annyira kellett a magyar labdarúgásnak, mint a koronavírus. Ez nem vicc, komolyan mondom, borzasztóan gyenge színvonalú mérkőzés volt.”

Ma az NBI-ben is folytatódik a harc, online valamennyi meccset lehet nézni a köztévén. Itt az alkalom, hogy Európa unatkozó futballszurkolói végre rákapjanak a magyar focira. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt