Csányi: Május 23-tól lehetnek mérkőzések az NB I-ben és NB II-ben

2020 április 30., csütörtök 17:44
41

A szövetség számításai szerint legkorábban május 23-án folytatódhat az NB I. és az NB II., mondta Csányi Sándor a Brain Bar Facebook-oldalának adott interjúban. A Magyar Labdarúgó-szövetség szerint

„ha május 23. és június 13. között tudnánk elkezdeni, és ez esetben be tudjuk fejezni június végére, július legelejére.”

Igaz, egyelőre várják a kormánytól a pontos szabályozást. A csütörtöki kormányinfón csak annyi derült ki, hogy engedélyezték az edzést és a zárt körű sporteseményeket május 4-től a profi, amatőr és tömegsportban. Viszont egyelőre nem egyértelmű, hogy az edzésekre és a zárt körű meccsrendezésre vonatkozó engedély az egész országra vagy csak vidékre érvényes-e, írja a Nemzeti Sport. Ha újra is indulnak a bajnokságok, zárt kapus meccsek lesznek, hiszen ötszáz főnél nagyobb rendezvényeket augusztus 15-ig nem lehet tartani. Csányi megjegyzte:

„Zsúfoltak nem szoktak lenni a stadionjaink, előrelátó volt a szövetség, hogy úgy alakította a nézőszámokat, hogy járványhelyzetben is kezelhetők legyenek.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt