A Chelsea-be igazolhat Timo Werner

átigazolás
2020 június 05., 04:18
comments 7
Timo Werner feketében a Besiktas ellen
photo_camera Timo Werner feketében a Besiktas ellen Fotó: OZAN KOSE/AFP

Egybehangzó brit sajtóhírek szerint a Chelsea kész kifizetni Timo Werner 53 millió fontos kivásárlási árát, így a londoni csapat igazolhatja le az RB Leipzig és a német válogatott csatárát, Gulácsi Péter csapattársát.

Eddig úgy tűnt, hogy Werner a Liverpoolba tart, de a BL címvédője eddig nem tett konkrét ajánlatot érte. Az átigazolásokból tavaly kényszerűségből kimaradó Chelsea viszont igen és a hírek szerint a 24 éves csatárnak is rokonszenves a lehetőség.

A PL negyedik helyen álló londoni csapatnak egészen izgalmas támadószekciója lehet, hiszen július elsejéről az övék az Ajax támadásait a szélről szervező Hakim Ziyech. Az élete idényét futó Werner a csonka idényben eddig 31 gólt lőtt, ebből 25-öt a bajnokságban.

Werner a Chelsea-ben elvileg simábban lehet stabil kezdő, mint a Liverpoolban, ahol eleve nehéz volt elképzelni, hogy a Szalah-Firmino-Mané támadóhármas melyik tagját tudná kiszorítani.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.