Az Újpest-Debrecen meccset is vizsgálja a rendőrség, mert a szurkolók ott is megszegték a távolságtartási szabályokat

magyar foci
2020 június 10., 15:38
comments 18

A rendőrség vizsgálatot indít a keddi Újpest-Debrecen NBI-es focimeccs miatt, mert a szurkolók itt is megszegték a távolságtartási szabályokat – derült ki az RTL Híradóból.

Az Újpest hétvégi mérkőzésén és a múlt heti Magyar Kupa döntőjén is összetömörültek a szurkolók, a rendőrség emiatt is eljárásokat indított.

Az MLSZ – ami a kupadöntőn játszó Honvédot és a Mezőkövesdet is 1-1 millió forintra büntette – közölte: „mulasztás esetleges szankcionálása a rendőrség hatáskörébe tartozik, mely megbüntetheti az egyént vagy a szervező klubot is, a Magyar Kupa döntője esetében pedig az MLSZ-t”, de az oda tartó szurkolók tömeges vonulását nem vizsgálják, ezeket a rendőrség biztosítja.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt