A Dortmund edzője ugrándozás közben belesérült csapata győztes góljába, és már nem először

németország
2020 június 14., 16:21
comments 6

A Borussia Dortmund a 95. percben szerzett góllal nyert szombaton a német bajnokságban a Fortuna Düsseldorf ellen, természetesen a sérülésből visszatérő Haaland volt eredményes. (A 19 éves norvég 12. Bundesliga-meccsén a 11. gólját szerezte, de mivel sokszor csak csere, így 72. percre jön ki a gólátlaga.)

link Forrás

Az utolsó pillanatban megszerzett gólnak úgy örült a Dortmund 62 éves edzője, Lucien Favre, mint egy gyerek, ugrálni kezdett, de egy pillanat múlva már belesérült az ünneplésbe.

link Forrás

Nem először fordult ez elő vele. Tavaly novemberben is egy fejesgólt ünnepelt, Julian Brandtét, amivel a 80. percben megfordították a meccset a Mönchengladbach ellen, aztán ugyanúgy, mint most, a bal lába elrontotta az örömét.

link Forrás

A német bajnokságot egyébként a Bayern München vezeti a Dortmund előtt 7 ponttal, a Mönchengladbachot verték 2-1-re.

A hétvégi fordulóban Sallai Roland szerezte a Freiburg második gólját, ezzel egyenlítettek a Wolfsburg ellen. Ez volt a magyar támadó második gólja a szezonban.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.