Bajnok a Liverpool

anglia
2020 június 25., 21:37
comments 58
photo_camera Fotó: OLI SCARFF/AFP

Amint lefújták a Chelsea-City-t és kiderült, hogy Guardioláék veresége miatt bajnok lett a Liverpool, Budán a közelünkben valaki elkezdett tüzijátékozni. Nem is csoda, hiszen ilyen csoda utoljára pont harminc éve, 1990-ben történt. A Premier League alapítása óta pedig soha. Elemezni felesleges, annyival jobb volt idén bárkinél a Liverpool. A kérdés maximum annyi, hogy tényleg olyan korszakmeghatározó csapat lesznek-e, mint legutóbb a Pep-féle Barca. Ez viszont nem ma este fog kiderülni, most nyilván ünnepelni kell és hülyeségeket csinálni.

Az este egyetlen releváns kérdése így a Liverpool-szurkolóhoz szól:

Milyen érzés?

Ha van kedved beszélni róla, írd meg kommentben, ha pedig őrült módon ünnepelsz vagy másokat látsz megbolondulni az örömtől, kommenteld be a képeket is, hadd örüljetek még jobban, hiszen ez tényleg a ti estétek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.