Kiesett a Debrecen, a pályára rohanó, feldühödött szurkolók lerángatták a mezt a játékosokról

nb1
2020 június 27., 17:41
comments 201

Nem tudta legyőzni hazai pályán a kiesési rangadón a Debrcecen a Paksot, ezzel kiesett az NBI-ből. A hajdúsági klub az elmúlt két évtized legeredményesebb hazai csapata volt, 2004 óta hét bajnokságot nyertek, igaz a legutóbbit 2013-14-ben, voltak a BL- és az Európa-liga főtábláján is. Még az előző szezonban is bronzérmesek voltak.

A csapatnak ebben a szezonban három edzője is volt, decemberig Herczeg András, a korábbi sikeredző, aztán Vitelki Zoltán, a végére Kondás Elemér ugrott be, aki utoljára volt bajnok a Debrecennel, de neki sem sikerült bent tartania a csapatot.

Az utolsó körben a Debrecennek le kellett volna győznie a Paksot, akkor bent maradnak. Nem sokon múlt, pár centin, a 92. percben, 1-1-es állásnál hatalmas kapufát lőttek, de a labda a gólvonalra pattant a felső lécről.

A meccs elfújása után a mérges szurkolók elözönlötték a pályát, és a mezt levételét követelték a játékosoktól. Aki nem vette le, arról lerángatták a felsőt.

És miközben a hétszeres bajnok kiesik, a bronzérem a Mezőkövesd és a Puskás Akadémia között dől el. Tavaly az MTK, idén a Debrecen esett ki, mindkét csapat az utánpótlására épít.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt