A diósgyőri szurkolók visszahívták az öltözőből a csapatot, hogy megalázzák őket

nb1
2020 június 29., 10:47
comments 72

Ahhoz képest, hogy idén kivételesen nem voltak kiesési gondjai a Diósgyőrnek, ritkán látható megaláztatásban volt részük saját szurkolóik részéről.

Az utolsó bajnoki után már az öltözőből követelte vissza a pályára a csapat a saját tábora. Miután ez megtörtént, egy pár perces szóváltás következett, hogy jöjjenek közelebb, ennek a kérésnek már nem tettek eleget a 16-os vonalán felálló játékosok. Aztán úgy tűnt, hogy a szezon végén megtapsolják őket, de ez csak valami kommunikációs hiba volt, mert amikor valóban mindenki elkezdett tapsolni, az a Szégyen kibálásba fordult, majd jött a kurvagyengézés.

Az elmúlt évektől eltérően idén nem kellett a kiesés ellen harcolnia a Diósgyőrnek, a járvány miatti felfüggesztéskor még az ötödik helyen álltak.

A májusi újraindítás után aztán az első meccset még megnyerték a Mezőkövesd ellen, majd olyan mélyrepülésbe kezdtek, hogy örülhetnek a bajnokság befejezésének, az utolsó hét meccsükön egy döntetlen mellett 6 vereséget szenvedtek:

  • Ferencváros-Diósgyőr 3-0
  • Diósgyőr-ZTE 1-1
  • Kaposvár-Diósgyőr 3-0
  • Diósgyőr-Puskás Akadémia 1-2
  • Debrecen-Diósgyőr 4-0
  • Paks-Diósgyőr 4-2
  • Diósgyőr-Kisvárda 1-2

Végül alig két ponttal előzték meg a kieső Debrecent. Miután a bentmaradás nem volt kétséges, és minden szembejövő megverte a Diósgyőrt, elindultak a találgatások a bundázásról. Amit vasárnap egy játékos kikért magának.

A diósgyőri tábor akciójáról a teljes videó itt nézhető meg a DVTK szurkolóinak Facebook-oldaláról:

A debreceni szurkolók ennél nehezebben viselték csapatuk kiesését, berohantak a pályára, és levetették vagy lecibálták a játékosokról a mezüket. Közben Felcsúton a VIP-ben alaposan megünnepelték az 1800 fős település híres embere által alapított csapat 3. helyét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt