Debrecen polgármestere elárulta: 1,2 milliárd marad a Loki költségvetése

magyar foci
2020 július 06., 13:32
comments 27

„Stratégiai változtatás kellett volna akkor is, ha nem esik ki a Loki az NB I-ből,” mondta a Debrecen polgármestere a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. Papp László szerint Szima Gábor korábbi klubtulajdonossal régóta megromlott a viszony, szerinte ezért is tudtak könnyen megegyezni az átadásról. Egy katasztrófális anyagi vállalkozást vett a nyakába az élvonalból kiesett csapat átvételével az önkormányzat, írtuk korábban. Hogy pontosan mennyibe is kerül ez Debrecennek Papp konkrét számot nem árult el, csak annyit, hogy

szeretnék megtartani a klub 1,2 milliárdos költségvetését az NB II.-ben is.

A polgármester reméli, hogy számos támogatója lesz a csapatnak csökkentve az önkormányzat hozzájárulását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.