A teljes stábot letesztelték, nem találtak újabb koronavírusost a Kisvárdánál

magyar foci
2020 augusztus 06., 11:43
comments 10

Végigtesztelték a Kisvárda FC játékosait és teljes stábját koronavírusra miután kedden az egyik külföldi focistánál felmerült a fertőzés gyanúja. A klub tájékoztatása szerint minden eredmény negatív lett, még azé a játékosé is, aki korábban pozitív mintát produkált.

"Ezek után nem tudjuk mire vélni játékosunk pozitív tesztjét, arra is gyanakszunk, hogy valamiféle tévedés történhetett. Mindenesetre az egyelőre pozitív mintával rendelkező futballistánkat újra, immár harmadszor is tesztelni fogjuk, ahogy pénteken a többi játékost is, hiszen a szabályok szerint még egy negatív tesztre szükség van,"

olvasható a klub honlapján. A csapat folytatja a felkészülést a szezonra, ha a pénteki tesztek is negatív eredménnyel zárulnak, akkor szombaton edzőmecset játszanak a Mezőkövesddel. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.