A Honvédnál két játékos kellett az év bénázásához, a Fehérvárnál elég volt egy

nb1
2020 augusztus 23., 11:31
comments 21

Lehet kihagyott helyzettel is tartósabb emlékeket hagyni a nézőkben, mint egy közelről bepöccintett góllal. Az NBI hétvégi fordulójában rögtön két ilyen is akadt.

Csak időrendi sorrendben, mert nem könnyű eldönteni, melyik volt a nagyobb mutatvány: a kispesti Gazdag Dániel-Zsótér Donát kettősé, vagy a fehérvári Hodzicé, aki a nehezét már megcsinálta.

Gazdag és Zsótér:

link Forrás

És Hodzic:

link Forrás

Egyébként mind a ketten gólt szereztek, Gazdag még a kihagyott helyzete előtt. A gólról, szintén nem kis bravúrral, az M4 lemaradt egy lassítás miatt:

link Forrás

A kihagyott helyzet után az MTK rúgott kettőt, és nyerte meg a meccset 3-1-re.

A fehérvári Hodzic a 92. percben egyenlített végül a Paks ellen.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.