Futva kapott el egy idős nőt kifosztó biciklis tolvajt a Manchester United védője

angol foci
2020 augusztus 25., 09:34
comments 27

A svéd rendőrség is megköszönte a válogatott és a Manchester United védőjének, Victor Lindelofnek, hogy segített elkapni egy idős nőt kiraboló tolvajt. A Sky Sports a svéd sajtót idézve ír arról, hogy Lindelof otthonában, Vesteras városában egy fiatal férfi biciklivel közelített meg egy kilencvenes éveiben járó nőt, akinek elragadta a táskáját, majd menekülőre fogta.

photo_camera Fotó: Jose Breton/NurPhoto via AFP

Balszerencséjére épp arra járt Lindelof, aki futva a tolvaj után eredt, és sikerült feltartóztatnia, illetve lefognia mindaddig, amíg ki nem értek a rendőrök.

A svéd beszámolók szerint az idős nő rendkívül hálás volt, és felajánlotta, hogy meghívja ebédre a focistát.

Nem minden United-védőnek zajlik ennyire dicsőségesen a nyaralás: a csapat kapitánya, a brit Harry Maguire pár napja egy görög szigeten keveredett verekedésbe a rendőrökkel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.