Dzsudzsák azért nem igazolt az MTK-hoz, mert Boris mester megmondta neki, hogy nem férne be a kezdőbe

magyar foci
2020 szeptember 02., 13:00
comments 62

A 444 tudomása szerint tényleg felmerült, hogy az MTK-tól edzési lehetőséget kapó Dzsudzsák Balázs a csapathoz igazoljon, ám Michael Boris edző udvariasan, de megmondta neki, hogy nem lenne garantált kezdő.

Az edző több helyről megerősített információnk szerint arról beszélt, hogy csak 20-25 perceket tudna adni neki, Dzsudzsák pedig jobb játékos annál, hogy ezzel megelégedjen.

Az MTK ráadásul most jelentett be egy friss igazolást Dzsudzsák egyik alapposztjára, a bal szélre. (Bár a válogatott kapitánya tud beljebb is játszani.) Az új szerzemény a Hollandiából hazaigazoló 20 éves, ballábas szélső, Horváth Olivér, aki az Ajax és a PSV korosztályos csapataiban is játszott odakint, az utóbbi utánpótláscsapatával pedig tavaly 15 meccse volt a holland másodosztályban. Ő abból a szempontból nem is új, hogy 4 éve a Sándor Károly Akadémiáról igazolt el Hollandiába. A szabályok szerint Horváthot az őszi félszezonra már nem nevezhette be az MTK az NB1-be, így egyből kölcsönadták az Nb2-es Haladásnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt