Dzsudzsák azért nem igazolt az MTK-hoz, mert Boris mester megmondta neki, hogy nem férne be a kezdőbe

magyar foci
2020 szeptember 02., 13:00
comments 62

A 444 tudomása szerint tényleg felmerült, hogy az MTK-tól edzési lehetőséget kapó Dzsudzsák Balázs a csapathoz igazoljon, ám Michael Boris edző udvariasan, de megmondta neki, hogy nem lenne garantált kezdő.

Az edző több helyről megerősített információnk szerint arról beszélt, hogy csak 20-25 perceket tudna adni neki, Dzsudzsák pedig jobb játékos annál, hogy ezzel megelégedjen.

Az MTK ráadásul most jelentett be egy friss igazolást Dzsudzsák egyik alapposztjára, a bal szélre. (Bár a válogatott kapitánya tud beljebb is játszani.) Az új szerzemény a Hollandiából hazaigazoló 20 éves, ballábas szélső, Horváth Olivér, aki az Ajax és a PSV korosztályos csapataiban is játszott odakint, az utóbbi utánpótláscsapatával pedig tavaly 15 meccse volt a holland másodosztályban. Ő abból a szempontból nem is új, hogy 4 éve a Sándor Károly Akadémiáról igazolt el Hollandiába. A szabályok szerint Horváthot az őszi félszezonra már nem nevezhette be az MTK az NB1-be, így egyből kölcsönadták az Nb2-es Haladásnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.