“De jó bazmeg!” - Behallatszott a közvetítésbe, ahogy a magyar csapat egyik tagja már Szoboszlai lövése közben látta, hogy mi lesz ebből

magyar foci
2020 szeptember 4., 9:49
comments 38

Bónusz élmény érte azt, aki nem a magyar tévében, hanem online streamelve nézte a csütörtök esti török-magyart, vagy a gól után online visszanézte azt. Ezúttal ugyanis kivételesen előnyt jelentett, hogy nem voltak nézők, így a zajmikrofonok miatt elég jól lehetett hallani, ami a pálya környékén elhangzott a csapattagok szájából.

Például azéból a jóséból, aki, miközben Szoboszlai Dominik szabadrúgásból ellőtt labdája még csak repült Cakir kapuja felé, már látta, hogy ennek óriási gól lehet a vége és el is engedett egy önfeledt “De jó, bazdmeg!”-et. Mifel mikrofonközelben volt, minden jó lehetett hallani a labda becsapódása előtt:

Bónusz említést érdemel még a Szoboszlait "Dominik Zsábás Lónak" nevező kommentátor.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt