NB2-es lesz Dzsudzsák Balázs

magyar foci
2020 szeptember 18., 13:14
comments 86

Dzsudzsák Balázs nem kellett egyetlen magyar elsőosztályú vagy külföldi csapatnak sem, így mégis a magyar másodosztályba szerződik.

„Van nálunk egy kereseti korlát, amit senki esetében sem lépünk át, nem teszünk kivételt, de ha nem talál magának csapatot, akkor Balázs szívesen tér vissza Debrecenbe. Most már nagyon közel állunk a megegyezéshez. Folyamatosan kapcsolatban álltunk a menedzserével, Vörösbaranyi Józseffel és Balázzsal is, szerintem jönni fog”

Ezt Kósa Lajos, Debrecen fideszes erősembere mondta a városi tévében csütörtökön a Nemzeti Sport cikke szerint. Dzsudzsák az utóbbi hónapokban Magyarországon tartózkodott és innen próbált új klubot találni magának. Közben az MTK csapatával edzett, sőt felmerült az is, hogy a budapesti elsőosztályú csapathoz igazol, de a 444 tudomása szerint a fiatalora építő együttesben nem kapott volna elég játékpercet, ezért udvariasan elutasították.

Kósa szavai arra utaltak, hogy a szélsőnek alább kellett adnia az anyagi igényeiből. A Debrecenhez igazolása ugyanis már a hazatérésekor felmerült, de akkor még arról volt szó, hogy az önkormányzati tulajdonba került klub nem tudná teljesíteni a fizetési igényeit.

Íme Kósa Lajos interjúja a Debrecen Tévében:


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt