Dzsudzsák: Több százmilliókról hallottam, hogy mennyit kértem

2020 október 2., péntek 12:33
20

"Kellett egy hónap, hogy mindenkiben realizálódjon, hogy akkor ez lesz a közös jövő," indokolta Dzsudzsák Balázs a DebrecenTV-nek adott interjúban, hogy az első kapcsolatfelvétel után miért telt el közel két hónap addig, míg aláírt a DVSC-nek. A nevelőklubjába, és a másodosztályba visszatérő focista a beszélgetés elején kijelentette:

"Mindent félretéve, és tényleg elhessegetve mindenegyes jó és rossz indulatú hozzászólást. Már több százmilliókról hallottam, hogy mennyit kértem, és ezért nem jöttem egy hónappal ezelőtt. (..) Másfél-két hónapja nem éreztem igazán, hogy merre szeretnék. Ki várjak? Ne várjak? Hogyan alakul a jövő."

Végül a döntését azzal magyarázta, hogy "ez van megírva, figyelni kell a jelekre." A Loki elnöke szerint a klub racionális döntést hozott, Dzsudzsákot elsősorban a játéktudása, nem pedig a marketingértéke miatt igazolták.

"Abszolút nem egymás kihasználásán van itt a hangsúly,"

tette hozzá Dzsudzsák. A közel félórás beszélgetés során arról nem esett szó, hogy a 108-szoros válogatott mennyit keres az önkormányzati tulajdonú klubnál.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt