Két gólpasszt is adott ma délután az a karanténba küldött Szoboszlai, aki a válogatottban nem játszhat

2020 október 4., vasárnap 14:20
12

Nemrég ért véget a Salzburg osztrák bajnoki meccse, amin hazai pályán 7-1-re verték a Hartberget, az első két gólpasszt pedig Szoboszlai Dominik adta. Az a Szoboszlai, akiről ma derült ki, hogy csütörtökön nem játszhat a válogatott sorsdöntő pótselejtezőjén, mivel a Salzburg keretében 3 koronavírusos játékost találtak, így az egész csapatnak otthoni karanténba kellett vonulnia. A karaténszabályok szerint a játékosok - mármint akik egyébként negatív mintát adtak - csak a lakásuk, az edzőpálya és a következő ausztriai meccs helyszíne között közlekedhetnek, máshol nem, így aki válogatott, az nem játszhat a nemzeti csapatában.

A bolgárok is vesztenek egy fontos játékost a járvány miatt: az olasz Serie A-ban újonc Spezia 31 éves, eddig nem is válogatott csatára, Andrej Galabinov élete formájába lendült és két meccsen hármat lőtt, mint Lukaku és Ronaldo. A bolgár kapitány ezért az utolsó pillanatban behívta volna, de ezt olyan későn találta ki, hogy a klubjának így nem volt kötelező elengednie. Nem is engedték el.


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt