A Puskás Arénában fogadhatja a Fradi a Barcelonát és a Juventust

bajnokok ligája
2020 október 06., 17:48
comments 15

Nagyon úgy tűnt, hogy hiába engedélyezte az UEFA, hogy a Bajnokok Ligája csoportmeccseit harmadházzal, de nézők előtt rendezhessék meg, a Ferencváros nem tudja kibérelni az emberkísérlet helyszínét, a 67 ezres Puskás Arénát. Ami azért lenne fontos, mert a Groupamába a korlátozások miatt csak 7 ezren férnének be, a Puskás Arénában viszont háromszor ennyien. Márpedig ennek sokszorosa is kíváncsi lenne a Barcelona és a Juventus elleni meccsre.

Az ok egészen meghökkentő volt, a tavaly ősszel átadott Puskás Arénában máris cserélni kellett a gyepszőnyeget. A munkákhoz az európai szuperkupadöntő után láttak hozzá, és mivel 5 hétig tart, nem végeztek volna az első csoportmeccsre, a Dinamo Kijev ellen. Az UEFA szabályzata pedig úgy szól, hogy az összes meccset ugyanott kell játszani.

Fürjes Balázs államtitkár, Puskás Stadion-felelős aztán bocsánatot kért Kubatov Gábortól, a Fradi elnökétől (!), és jelezte, hogy az UEFA-hoz fordulnak annak érdekében, hogy a másik két meccset már az új gyepen a nemzeti stadionban játszhassa a Ferencváros. Az UEFA - mint most kiderült a Fradi bejelentéséből - jóvá hagyta a kérést.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.