Rossi: A bolgárok jobban játszottak, mi szerencsések voltunk

2020 október 9., péntek 4:11
7

„Nem éreztem túl jól magam a meccs kilencven perce alatt. A csapat nem épp úgy játszott, ahogyan a legutóbbi meccseken. Tudom, több volt a nyomás, ez pedig több apró technikai és egyéni hibához vezetett,” mondta a magyar válogatott szövetségi kapitánya a 3-1-es, bolgárok elleni győztes EB-selejtező után. Marco Rossi hozzátette:

„Természetesen nagyon örülök a győzelemnek. Másrészt azonban nem örülök annak, hogy milyen stílusban futballoztunk. Őszintén el kell ismerni, hogy a bolgárok jobban játszottak a mérkőzés egyes periódusaiban, mi viszont szerencsések voltunk, ennek köszönhetően nyertünk.”

Szerinte a rossz játékot az okozta, hogy "nem sikerült betartani a megbeszélt taktikát, illetve a mérkőzés tétje több játékosát is nyomta."

„Ez az első alkalom mióta szövetségi kapitány vagyok, hogy gyenge játékkal jó eredményt értünk el, ez talán annak köszönhető, hogy a fiúk keményen küzdöttek a sikerért,”

mondta Rossi. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt