Az AS Roma egy évre kölcsön veszi a Honvéd 17 éves kapusát, Megyeri Gábort

olaszország
2020 október 15., 16:20
comments 6

Az AS Roma kölcsönszerződéssel leigazolta Megyeri Gábort, a Budapest Honvéd korosztályos válogatott labdarúgókapusát.

A kispesti klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a 17 éves futballista kölcsönjátéka egy szezonra szól. Sikeres együttműködés esetén érvényesítheti kivásárlási opcióját a római klub, amelynek második, úgynevezett Primavera-csapatában szerepel majd Megyeri, de az első kerettel edz.

A Honvéd akadémiáján, a Magyar Futball Akadémián nevelkedett játékos februárban kötött profi szerződést a Honvéddal. Az U17-es világbajnokságot is megjárt kapus a felnőtt csapattal készült a törökországi edzőtáborban, tavasszal pedig az NB III-ban védett.

Megyeri elmondta, hogy a közelmúltban egy hetet a Fiorentinánál töltött, egyet pedig az AS Románál. A fővárosiak részéről komolyabb volt az érdeklődés, képviselői Magyarországon is jártak, hogy megnézzék őt.

"Pedro, Kolarov, Dzeko, fantasztikus élmény volt. Gyerekként mindenkinek az az álma, hogy egy ilyen nagy klubhoz kerüljön, korábban csak a videójátékokban találkoztam ilyen labdarúgókkal, most pedig velük edzettem" - mondta Megyeri Gábor. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.