A Barca-mez alá húzott Maradona-mezben játszott Messi, a gólja után meg is mutatta

2020 november 29., 15:18
comments 18

Szépen búcsúzott Messi Maradonától.

A Barcelona vasárnapi, Osasuna ellen hazai bajnoki meccsén az argentin 3-0-nál jó nagy gólt lőtt a tizenhatos vonaláról a jobb felső sarokba, majd ünneplésként levette a mezét. Hogy láthatóvá váljon, végig egy az alá húzott Maradona-mezben játszott, olyanban, amit a napokban meghalt zseni a Newell’s 10-eseként viselt.

Ilyenben egyébként Maradona igazán kevésszer lépett pályára, hiszen a Newell’s-be karrierje vége felé szerződött és mindössze ötször lépett pályára a csapatban. Így ez egyben az egyetlen Maradona-mez, amiben Maradonának nem sikerült gólt lőnie, csak Messinek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt