Valami gyanús Maradona halála körül, az argentin ügyészség házkutatást rendelt el

2020 november 29., vasárnap 16:17
26

Házkutatást tartottak vasárnap Diego Maradona orvosának ingatlanjaiban - írja a Reuters.

Az argentin világbajnok haláláról eddig annyit lehetett tudni, hogy szerdán reggel Buenos Aires-i otthonában megállt a szíve. Az ügyvédje a következő napon arról twitelt, hogy a mentők a vészhívás után több mint fél óra után érkeztek csak ki a lakására, ezért Matias Moria a haláleset körülményeinek kivizsgálását követelte.

Nem tudni, hogy emiatt vagy ettől függetlenül történt-e, de az ügyben valóban nyomozás indult a hét második felében. Szombaton először Maradona családtagjait, illetve a vele kapcsolatban állókat hallgatták ki, hogy az ügyészség vasárnap arról adjon ki közleményt, miszerint a vallomások alapján olyan bizonyítékok kerültek a birtokukba, amik alapján házkutatást tartottak szükségesnek, amit a bíróság engedélyezett is.

A nyomozók Leopoldo Luque, Maradona orvosának lakását és rendelőjét kutatták át. Azt nem árulták el, hogy pontosan miért, és azt sem, hogy megtalálták-e, amit kerestek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt