Rossi: Orbán a győztes meccsek után szokott üzenni

2020 december 29., kedd 15:35
17

„Ez nem az én csapatom, hanem a magyar válogatott, az ország csapata, de nekem kell kiválasztani a játékosokat, én pedig a tények alapján hozom meg a döntéseket,” és azok alapján Dzsudzsák Balázs nem fér a válogatott keretébe, mondta a szövetségi kapitány a 24.hu-nak adott interjújában. Marco Rossi szerint nem biztos, hogy a legjobb döntést hozta a hazatérő játékos, hogy a Debrecent választotta. A másodosztályba csúszott együttes az őszi idényben "időnként 3-4 góllal is megverte az ellenfeleit,

és úgy tűnt, a csapatnak mindegy volt, hogy Balázs éppen játszik-e vagy sem, nem emelkedett ki a társai közül, pedig a magyar válogatottsági rekorderről beszélünk, aki 108 alkalommal játszott a csapatban, vagyis egyértelmű, hogy képes erre."

Attól, hogy most nem érzi indokoltnak a meghívását, a válogatott ajtaja előtte is nyitva van, ehhez viszont nagyon komoly teljesítményt kell nyújtania "és olyan csapatban játszania, amely magasabb szintet képvisel, mint a Debrecen." Rossi szerint a másodosztályból nagyon nehéz lesz bekerülni, de ezt Dzsudzsáknak is tudnia kellett, mikor odaigazolt. Arra a kérdésre, hogy Orbán Viktor miniszterelnök az EB-t érő Izland elleni győzelem után felhívta-e, úgy válaszolt, hogy

"SMS-t küldött, amiben gratulált a kijutáshoz, és láttam, hogy a közösségi médiában jobbulást kívánt. Mondhatom, hogy jó kapcsolatban vagyunk, ha találkozunk, akkor természetesen a futball jelenti a fő témát, és úgy érzem, elismeri a munkámat."

A szövetségi kapitány elárulta: a miniszterelnök "a sikeres találkozók után általában üzenni szokott."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt