Urológiai kongresszuson is feltűnést keltett volna ez a mezőkövesdi gólöröm

február 1., hétfő 12:29
22

Eleve vicces góllal vezetett 2-0-ra a Mezőkövesd az Újpest ellen végül 3-2-re megnyert bajnokin, de az utána következő gólöröm volt az igazi.

Az időben a helyszínre érkező csapattagok egyre nagyobb rakást alkottak a góllövő Besirovicon. Másodikként a 32-es számot viselő, az első gólt éppen Besirovic szabadrúgása után lövő Katanec feküdt rá örömében. (0:14)

Aztán egyszer csak érkezett a 18-as számot viselő osztrák Manuel Martic (0:17) és megmutatta, hogy a professzionális futballisták nem azok a beszűkült, csak egy dologhoz értő alakok, akiknek a rosszindulatúak gyakran beállítják őket. Martic például úgy vizsgál puszta kézzel (0:18) , mint egy aranydiplomás urológus. Nem is csoda, hogy ez lett a hobbija, egy jó éve másról sincs szó, mint egészségügyi témákról.

Martic egyébként nem az egyetlen futballdoktor, hasonló területen tevékenykedik Dr Diego Perotti is, aki még a Roma játékosaként végzett gyors szűrővizsgálatot El Shaarawin. Perotti doktor ma már Szalai Attila csapattársa a Fenberbahcénál.

A tippért örök hálánk Balázsnak!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt