Orbánnal tárgyalt, mielőtt Felcsútra szerződött edzősködni

február 15., hétfő 10:29
48

Radoki János, a Puskás Akaémia egykori edzője szerint az utóbbi években jelentős fejlesztések történtek a magyar futballban, de hiányoznak az edzők, akik előreviszik a játékosok képzését. Erről a német FC Augsburg honlapján beszélt, és a Telex számolt be róla.

Az interjúban nem említette név szerint Mészáros Lőrincet, de azt mondta, a Felcsút egy oligarcha tulajdonában van, ami sok más klubra igaz Magyarországon. Elárulta, hogy

Orbán Viktorral tárgyalt, mielőtt Felcsútra szerződött.Radoki Németországban született, a felcsúti volt az egyetlen magyarországi munkája. 2018 december végén szerződtették, áprilisban már ki is rúgták, azóta már kritizálta az itteni viszonyokat. Azt mondta, volt olyan játékosa, akinek meg kellett tanítania, hogyan fejelhet úgy, hogy irányítsa is közben a labdát. Nem járt sikerrel: „adhattam én utasításokat, az egyik fülön be, a másikon ki”.

Mostani interjújában is utalt arra, hogy a magyar mentalitás szerint a játékosok nem szívesen erőltetik meg magukat.

Radoki most Augsburgban, egy ötödosztályú klubnál dolgozik, de a járvány miatt áll a bajnokság, így nincs sok munkája.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt