Huszti Szabolcs váltja Kondást a Debrecennél

magyar foci
2021 február 16., 13:29
comments 8

Kondás Elemér helyett keddtől Huszti Szabolcs és Toldi Gábor irányításával folyik a munka az NB II-t vezető DVSC-nél. Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselő, mint a Loki elnöke elvárásként fogalmazta meg keddi sajtótájékoztatón, hogy

„a csapat teljesítménye méltó legyen a városhoz, szimbolizálja Debrecent és a debreceni identitást is kifejezze.”

Szerinte nemcsak az élvonalba visszajutás a cél, hanem olyan csapatot, közösséget kell építeni, amely öt-hat éves távlatban képes megvalósítani azt a törekvést, hogy öt idény alatt háromszor kijusson nemzetközi kupaporondra. Ehhez szervezeti és szerkezeti átalakítás kell, aminek része a vezetőedző-váltás is, tette hozzá. Szabó Péter, a DVSC Futball Zrt. igazgatótanácsának elnöke arról beszélt, hogy most olyan ütőképes csapatot kell építeni, amely feljutva az NB I-be megállja a helyét. Mivel az elmúlt időszakban nem láttak megfelelő fejlődést, ezért változtatni kellett. Husztiék fél plusz két évre írtak alá, a bemutatkozás után találkoztak először a játékosokkal, a szakmai stáb további tagjait az elkövetkező napokban nevezik meg. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt