Megdöbbent az NB III-as Füzesgyarmati SK, hogy a játékosát körözi a rendőrség

2021 február 17., szerda 14:25
29

A Debreceni Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja ittas vezetés miatt körözést adott ki Luis Ramos, a Nyíregyháza és a DVSC volt focistája ellen, aki most az NB III-as Füzesgyarmati SK-ban játszik – írta meg a Békés Megyei Sport Extra.

Forrás: police.hu

A police.hu-n látható, hogy a 35 éves, hondurasi születésű, de már magyar állampolgárságú középpályás ellen február 9-én adtak ki körözést. Luis Ramos 4 nappal később a klubjával felkészülési meccsen játszott. (Ramos 107 NB I-es meccsen 3 gólt lőtt, a mostani szezonban 12 NB III-as bajnokin kettőt.)

A lapnak Boros Tibor, a Füzesgyarmati SK szakosztályvezetője azt mondta: „A játékos az üggyel kapcsolatban arról tájékoztatta a klubunkat, hogy egy 2019-es ittas vezetése során vonták be a jogosítványát, amit később visszakapott, ugyanakkor a kirótt pénzbüntetés teljes összegét nem fizette meg. Jelezte azt is, hogy a csapat csütörtöki edzésén nem tud megjelenni, mert az ügyvédeivel egyeztet. A klubnál megdöbbenve értesültünk az esetről, amelyről nem volt tudomásunk.” (BMSE)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt