Kevés szó esett eddig a történelmi felcsúti sikert ünneplő tömegről, de most pótoljuk a hiányosságot

nb1
2021 május 10., 08:08
comments 58

Azt, hogy milyen történelmi sikert ért a Puskás Akadémia a hétvégén, és mennyibe került mindannyiunknak a felcsútiak második helye az NB I-ben, írtunk már tegnap.

Kevés szó esett azonban az ünneplő tömegről. De ezt most pótoljuk, mert a Budafok elleni 5-0 után megszólalt a felcsútiak egyébként remek munkát végző edzője, Hornyák Zsolt is. A Nemzeti Sport által idézett nyilatkozat szerint „nagy örömmel láttam újra a szurkolókat a lelátón. Ez annak a jele, hogy jó munkát végzünk a Puskás Akadémiánál. Köszönjük szépen nekik a támogatást, éreztük a pályán”.

A közvetítésben leginkább a már kiesett budafoki tábor hangját lehetett hallani, ők sem volt nagyon sokan.

A felcsútiak űző-hajtó lelátó. Egészen biztosan nem lett covid-gócpont.

A helyiekért rajongók maradtak a történelmi siker megünneplésre is:

Az éremátadó pódiumot sajnos nekik háttal, a VIP-rész felé állították fel. Ez a lelátórész kimaradt a közvetítésből, de annyiban jogos lehet a tájolás, hogy ott általában mindig sokan vannak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.