20-an lettek koronások a River csapatából, ezért ma egy 177 centis, sérült középpályás fog védeni a Libertadores Kupában

argentína
2021 május 19., 08:10
comments 6
photo_camera Enzo Perez (balra) Fotó: NELSON ALMEIDA/AFP

Lukas kezűek között a sánta a király.

Dél-Amerikában annyira tombol a járvány, hogy sorra fertőződnek meg a focisták is. Az argentin River Plate keretéből például 20-an betegek, így még mázlijuk is van, hogy a bő merítés miatt maradt egyáltalán 11 játékosuk a ma játszandó Libertadores Kupa-meccsükre a kolumbiai Santa Fe ellen. De kapus, mit tesz isten, nincs köztük, a dél-amerikai szövetség pedig titokzatos okból visszautasította, hogy az utánpótláscsapat két fiatal kapusa játszhasson. Így végül Enzo Perez, a veterán, 35 éves, 177 centi magas egykori Benfica- és Valencia-középpályás áll be a kapuba.

Perez amúgy sérült, Achilles-problémákkal küszködik, pont ezért lesz ő a kapus. Mert futni úgysem tudna, nélküle meg nem lennének meg 11-en. Hogy jó ötlet-e egy kpausnak kicsi sántát pont a kapuba állítani? Éjjel kiderül!

Az ellenfél sem lesz amúgy acélos, de náluk csak öten estek ki fertőzés miatt. A meccsnek ráadásul némi tétje is van, mert a River, bár 4 meccs után jól áll, elvileg még ki is eshet a csoportjából.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.