Idegenben is nyert és továbbjutott a Fradi a Bajnokok Ligája selejtezőjében

magyar foci
2021 július 27., 19:03

Az itthoni 2-0 után idegenben is kettővel nyert (3-1) a Ferencváros a Bajnokok Ligája selejtezőjének a 2. körében a Zalgiris Vilnius ellen. Ryan Mmaee duplázott, a litvánok a hosszabbításban szépítettek, de Robert Mak az utolsó pillanatban visszaállította a kétgólos különbséget.

A következő körben a Slavia Prahával játszik a Fradi. Annak az összecsapásnak a győztese jut be a BL-rájátszásba a csoportkörért.

Zalgiris-Ferencváros 1-3

Zalgiris: Gertmonas – Mikoliunas, Ljubiszavljevics, Diaw, Bopesu – Onazi (Kis, 62.), Uzela, Verbickas – Kyeremeh (Jarusevicius, 88.), Sylvestr (Tadic, 62.), Vidémont.

Ferencváros:Dibusz – Wingo, Blazic (Vécsei, 77.), S. Mmaee, Csontos – Haratin, Somália (Sigér, 57.), Zachariassen – Uzuni (Mak, 76.), R. Mmaee, Nguen (Zubkov, 69.).

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.