Ronaldo nemierőszak-perének egyik bírája az ügy ejtését javasolja

október 8., péntek 12:26

A Cristiano Ronaldo ellen indított polgári kártérítési per egyik bírája azt javasolja az ítéletet meghozó kollégájának, hogy ejtse az ügyet.

A focista ellen 2019-ben tett feljelentést a mostani felperes, egy amerikai nő, azt állítva, hogy Ronaldo még 2009-ban Las Vegasban megerőszakolta őt. A nyomozás után az ügyészség azonban végül nem emelt vádat, mondván, nem tudnák minden kétséget kizáróan bizonyítani a bűnösségét.

A nő ezek után döntött a kártérítési per elindítása mellett.

Egy ideig úgy tűnt, hogy a sztárfocista azon bukhat el, hogy a Football Leaks nevű szivárogtatóoldalon közzétették az ügyvédeivel történt levelezését, amiben részletesen beszélt arról az estéről, elismerve például, hogy azután is folytatta a szexet, hogy a nő nemet mondott. (Ronaldo azt sosem tagadta, hogy lefeküdtek egymással.)

A mostani polgári ügyet felülvizsgáló bíró kimondta, hogy ebben az esetben sem szabadott volna felhasználni a Football Leaksről származó információkat.

(via BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt