A Liverpool-szurkolók megható gesztusa: az egész stadion egy perces tapssal fejezte ki részvétét az újszülött fiát elveszítő Cristiano Ronaldónak

anglia
2022 április 19., 19:38

Tegnap jelentette be Cristiano Rolando és párja, Georgina Rodriguez, hogy az újszülött fiúk, egy ikerpár tagja, elhunyt a szülés után.

A gyászoló portugál nem lépett ma este pályára Liverpoolban, de az ellenfél szurkolótábora kifejezte részvétét. A 7. percben (ez Ronaldo mezszáma) az egész stadion tapsolni kezdett, és elénekelték a Liverpool himnuszát, a You'll Never Walk Alone-t.

link Forrás
link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.