2-0-ra verte a Liverpool a Villarrealt a BL-elődöntő első meccsén

bajnokok ligája
2022 április 27., 20:51

Sejthető volt, hogy a Bajnokok Ligája szerdai elődöntőjében, a Liverpool-Villarreal meccsen messze nem lesz annyi gól, mint a keddi Manchester City-Real Madrid 4-3-on. Nem is lett, a Villarreal fegyelmezetten védekezett, de a Liverpool azért kétszer mattolta a spanyolok védelmét. Előbb az 53. percben szerencsével, egy beadás csapódott be Estupinan lábáról a kapuba, két perccel később aztán már egy szépen kijátszott helyzet végén Salah kötényben adott gólpasszt Manénak. A Liverpool végig nagy fölényben játszott, maradt a 2-0, innen folytatják majd Spanyolországban a visszavágón.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.