Az argentinoknál elég komoly érzelmeket szabadított fel, hogy végre nyertek a világbajnokságon

világbajnokság
2022 november 27., 09:24

A világbajnokság előtt az argentin szurkolók egyértelműen arra számítottak, hogy a válogatottjuk aranyérmet nyert. Aztán rögtön az első, könnyűnek ígérkező meccsen Szaúd-Arábia döbbenetes meglepetésre legyőzte a dél-amerikaiakat.

A második, Mexikó elleni szombati meccsükön is sokáig szenvedtek az argentinok, majd jött Messi távoli pontos lövése, és innentől elszabadultak az érzelmek. A kispadon a korábbi kiváló játékos, most az edzők közé tartozó Aimar sírta el magát. Az Aimart vigasztaló szövetségi kapitány, Scaloni is könnyezett a meccs végén.

link Forrás

Amire persze azonnal megszületett ez a mém a Volt egyszer egy Hollywoodból.

link Forrás

Bangladeshben (!) Messi gólját így fogadták az argentin szurkolók.

link Forrás

Aztán jött a második gól, ami bebiztosította a győzelmet. A szurkolók 40 perccel a lefújás után is ott maradtak a stadionban.

link Forrás

A játékosok pedig úgy ünnepeltek, mintha megnyerték volna a világbajnokságot.

link Forrás

Nemcsak az argentinok őrültek meg. Ausztráliában így ünnepelték a csapatuk - közel sem világraszóló, de a csapat életében azért ritka - világbajnoki győzelmét Tunézia ellen.

link Forrás
link Forrás

Eközben angol és walesi szurkolók Tenerifén már az egymás elleni meccsre hangolnak.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.