Gyönyörű képek arról, ahogy a miniszterelnök felavatta barátja és polgármestere mangalicatelepét

2014 november 18., 14:26

Orbán Viktor Alcsútdoboz mellett, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének átadásán járt. A cég tulajdonosa Felcsút fideszes polgármestere, a Puskás Akadémia vezetője, a gázszerelőből lett milliárdos, Mészáros Lőrinc. A mangalicatelepen Orbán arról is beszélt, hogy az a cél, hogy a magyar sertésállomány – mint száz évvel ezelőtt – megint 6,5 millióra bővüljön a jelenlegi 3 millió fölötti példányszámról, így Magyarországnak nem kéne sertéshúst importálnia. A miniszterelnök a beszédében külön gratulált Mészáros Lőrincnek és családjának a telephez. Ott volt Csányi Sándor OTP-vezér és Tiborcz István, Orbán Viktor lányának férje is. (Fotók: Koszticsák Szilárd / MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.